Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepter Arti i Shtëpisë

 
VACSY:

Zepter Arti ofron një mënyrë jetese të shëndetshme

Ju mund të gjeni produktin Zepter ne çdo cep të shtëpisë tuaj. Zepteri radhitë prodhimet e gjëra të garantuara, shëndetin dhe mirëqenien e familjes tuaj. Zepteri ju sjellë të mirat që meritoni nga jeta.


Kuzhina është një nga vendet më të mira për të gjetur produktet e Zepterit.
Zepter Faqja Arti përfshinë gatim , duke shërbyer me sistemet të klasës së lartë, gatim të pastër nga prodhimi industrial i çelikut me elegancë shtroje në tavolinë.

Zepteri faqja Arti ka provuar se jetesa e shëndetshme është më e lehtë për ju, dhe më e mirë për familjen tuaj!


Zepteri faqja Arti është unike, në mbarë botën –sistem pa tentuar për përgatitje, gatim të shëndetshëm dhe të shpejtë të çdo lloj ushqimi.

Sistemi Vacsy solli standarde industriale të ruajtjes së ushqimit në shtëpinë tuaj dhe ju jep energji paketimit të ushqimit tuaj në shtëpinë tuaj.

Vakumi ndihmon paketimin e ushqimit dhe përmirësimin e shëndetit tuaj, duke e mbrojtur atë nga mikrobet,tokën e pasur dhe vetë ajrin! Ushqimi duket si i freskët, sikur ditën që keni blerë atë. Deti ne 5 herë ruan më shumë ushqimin se mbajtësit tradicional!

Vacsy është një vakum në të gjithë botën- sistem ushqimi për ruajtjen më të mirë të ushqimit.


Është projektuar teknologjikisht për të mundësuar krijimin e një vakumi brenda mbajtësve dhe çantave të posaçme.


Elementet e Vacsyt janë bazë të pompës dhe mbajtësve të ndryshme. Një pompë me vakum tërheq ajrin jashtë dispozitave. Një valvul teknologjikisht e zgjeruar në kopertinën e mbajtësve mundojnë kullimin e ajrit dhe ruajtjen e vakuumit brenda enës dhe qeses, me një njësi të veçan nënshkrimi. Por më e rëndësishme, ky produkt ka një përdorim gjerë të kërkimit dhe zhvillimit nga kompania Zepter në të gjithë botën.

Për tu siguruar me këto cilësi të larta dhe produkte inovative teknologjia është përdorur me një kujdes të veçan. Kjo është referuar në material unik dhe cilësia e këtij sistemi është njohur në mbarë botën, vakum ushqimi dhe mbrojtësit e saj. Duke prodhuar këto produkte me cilësi më të lartë materiale, Zepteri është në gjendje ti ofroj konsumatorëve të saj mjetet më të mira me cilësi të standardeve më të larta!

 

 

Sistemi VACSY është:- Efekt natyral
- Ruajtje e buxhetit te familjes
- Një brez i vitaminave dhe ushqimeve
- Le të gëzoj ushqimi aromën dhe shijen natyrale
- Një mjedis –miqësor metodë e ruajtjes
- Higjienë optimale dhe nuk transferon shijet

Mbajtësit Vacsy janë të përshtatshëm për përdorim në enëlarëse dhe mikrovalë, ftohë, heq avullin, vapën, dhe servo!

Ju lutemi referojuni udhëzimit te manualit Vacsy“Përdoreni mikrovalën e kontejnerëve”

Për më shumë informata vizitoni faqen tonë 
http://zepter.com/MainMenu/Products/HomeArt/Vacsy/ProductRange.aspx

 

 
Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna