Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepter Kujdesi Shtëpiak

 
TUTO LUXO

6 pajisje në 1

I Shëndetshëm – natyror – i Gjithanshëm – i plotfuqishëm – Ekologjik – Teknologji e avancuar – i qetë – i lehtë për trajtim – shumë funksional - i vetëdijshëm për mjedisin – kosto efektive – i papërshkrueshëm nga uji – rrezistent shoku – i besueshëm – lehtë për të mbajtur – shpejtë – luksozë.

• Fshesë elektrike me lagështi & filtër i thatë i ujit
• Pastrim i ajrit & dizenfektim
• Pastrim me avulli & fshish elektrike në të njëjtën kohë
• Hekurosje me avull profesional
• Pastrimin e ajrit & ajri me Aroma Terapi
• Ajri i lagësht

Një kryevepër me dizajn modern që duket si një vepër arti, kështu që ju nuk keni për ta ruajtur atë, por ju mund të gëzoni me krenari bukurinë e saj si dekorim në shtypin tuaj. Fuqi natyrore, shëndetësore në shtëpi, pastërti e brendshme, luksoze personale me efektivitet të kostos, e gjitha e përfshirë në një pajisje mahnitëse, ekologjik i qetë për moshën moderne.

3 Sisteme të patentuar Sistemi Spërkatës
Ngreh të gjitha papastërtitë brenda makinës, edhe grimcat e vogla të p[padukshme.
Pastron ajrin

Sistemi i thjeshtë
Lehtë për të mbajtur
Jo shumë i shtrenjtë, poroz, qese pluhuri hargjues
I gjithë pluhuri bëhet i aspiruar dhe lëngjet i shpërlan thjeshtë dhe shpejtë.

Sistemi Zigzag
Pothuajse lëvizje e plotë 360° shkallë
Nuk duhet shumë të tërhiqet makina nga zorra, përgjigjet lehtë, i lëvizshëm në të gjithë shtëpinë.

Pse të keni 6 aparate kur ju mund ti keni 6 në 1 aparat të vetëm?

Vakumim – Lagështi & Tharje
Me filtër të ujit

I Thatë
• Thith edhe pjesëzat e pluhurit më të vogla të padukshme dhe qimet e kafshëve shtëpiake
• Thithje të fuqishme pa harxhuar shumë, heqë ndotjet dhe pluhurin poroz

I Lagur
Thith ujin e derdhur, qumështin, çajin, kafen dhe gjësendet tjera në sipërfaqe.

2 Pastrime të avullit & dezinfektimi
• Avull – agjent me fuqi natyrore për pastrim
• Avulli vret të gjitha mikrobet, mykun dhe merimangat
• Arrin në çdo kënd
• Nuk ka kimikale të rrezikshme
• 100% ruan detergjentet dhe produktet për pastrim

3 Pastrim me avullit & pluhurit në të njëjtën kohë
• Njëkohësisht vret dhe largon te gjitha mikrobet, gjithashtu pastron në dyshek dhe dizenfekton plotësisht
• Mbron nga astma, alergjitë dhe krizat
• Kombinon dy forcat me të fuqishme të pastrimit natyral

4 Hekurosje profesionale me avull – vertikalisht & horizontalisht

• Në komoditetin e shtëpisë tuaj
• Largon mykun dhe erën e keqe pa përdorimin e substancave kimike
• Eliminon erërat e restaurantit, tymin e cigares, djersën, mykun...
• Hekuros sendet e ndjeshme përfshirë mëndafshin, kadifen, pambukun, leshin, lesh Kashmiri, dantellë, sintetikun.
• Dizenfekton & pastron rrobat pa i dëmtuar
• Hekuros vertikalisht mbi varësen e rrobave
• Hekuros & dizenfekton perdet ndërsa janë të ngjitura në mur, nuk ka më luftë me perde të zymta.
• Relakson fijet, duke mbajtur rrobat tuaja në gjendje të bukur
• Ju kurrë nuk do të duhet të paguani faturat e shtrenjta dhe të pastroni përsëri

5 Pastruesi i Ajrit & Aroma terapi Ajri

• Pastron tërësisht ajrin që kundërmon
• Heq kundërmimin e pakëndshëm nga shtëpia e juaj
• Jep luksin e Aroma Terapisë

6 Lagështon Ajrin

• Rikthen lagështin në thatësi, gjatë dimrit
• Mban lagështin optimale përmes ajrit
• Bën lëkurën dhe flokët e bukura

Kodi i produktit: PWC-700

Për më shumë informata vizitoni faqen tonë 
http://www.zepter-homecare.com/

Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna