Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepter Medicional

 
TERAPIA E AJRIT :

Codi i produktit: PWC – 503 (hiri) & PWC – 504 (ngjyrat)

Terapia e Ajrit i përket njërit ndër problemeve më serioze të kohëve tona: NDOTJA E AJRIT TË BRENDSHËM.

PROBLEMI

MILIONA NJERËZ VDESIN NË VIT
PËR SHKAK NDOTJES SË AJRIT TË BRENDSHËM.

S’KA VEND ASKUND PËR T’U FSHEHUR!
Ndotja e ajrit e godet secilin nga ne nuk mund të fshihemi prej saj. Jemi të rrethuar ende prej ndotësit dhe helmeve kudo që marrim frymë sidomos në shtëpitë tona!
Niveli i ndotjes së ajrit brenda shtëpisë mund të jetë 2.5 deri 100 herë më i keq se sa ajri i jashtëm (burimi: Shoqata Amerikane për studim të mushkërive 3M, 2002)

Në çdo frymëmarrje ne thithim prej 40.000 deri 75.000grimca pluhuri.
Një gram pluhur përmban 700 milion grimca me përbërje të ndryshme që së bashku paraqesin një kërcënim të madh për shëndetin tonë. Gjatë rrjedhjes së zhvillimit organizmi ynë është përshtatur të luftojë pluhurin, por sot pluhuri ka një strukturë krejtësisht tjetër dhe është më i dëmshëm. Për shkak të kësaj edhe EPA rendit kualitetin e dobët të ajrit të brendshëm në mesin e 5 rreziqeve kulmore të ambientit për shëndetin publik!

Sa kohë që jemi duke marrë frymë mbrojtja e ajrit do të na dëmtojë ne!
Ne shpenzojmë 90% të kohës brenda dmth 90% të kohës tonë duke thithur ajrin që riqarkullon.
Ajri i riqarkulluar sidomos ne sisteme normale të ventilimit, dmth, që pluhuri, myket, bakteret, viruset, tymi i cigares, kimikalet e ndryshme dhe helmet tjera janë duke i ngritur sasitë e tyre, duke rritur, ndërsa ajri është ripërdorur.!
Trupi i njeriut nuk është bërë të luftojë këto invazione të trupit tonë!
Efekti është i ngadalshëm dhe i heshtur. Ne nuk do të mundemi të provojmë dëmin e vërtet bërë në trupat tonë derisa zbulohen vite më vonë!

ZGJEDHJA

Terapia e ajrit ofron ndihmë të rëndësishme nga ndotja e ajrit të brendshëm, dhe ju aftëson juve të frymoni ajër të pastër përsëri. Shtëpia juaj dhe zyra juaj do të jenë vende më të shëndetshme për të jetuar dhe marruar frymë. Pluhuri, bakteret, viruset, tymi i duhanit dhe ndotësit tjerë do të jenë të eliminuar. Njerëzit do të njohin dallimin kur ata hyjnë në dhomën me terapinë e ajrit! Bashkëpunëtorët, klientët dhe anëtarët e familjes sidomos ata që kanë vuajtur prej alergjive do të kenë më në fund ndihmë (lehtësim) dhe do të jenë në gjendje të marrin frymë lirshëm.
Terapia e ajrit Zepter zvogëlon ndotësit prej pluhurit, freskuesit e ajrit, tymit të duhanit, vatrat, pesticidet, sprejët aerosol, sporet, lagështi, stufës së drurit, “Petdanter” dhe myshqet. Lejo Terapinë e Ajrit të filtrojë ajrin tuaj ashtu që trupi juaj mos ta ketë ajrin e papastër!
• Shkatërron bakteret, myshqet dhe viruset në ajrin e brendshëm
• Neutralizon aromat shqetësuese.
• Përparon mirëqenien me aroma e terapinë zvicerane, logjike, natyrale
• Ofron ndihmë lehtësi për njerëzit që vuajnë nga alergjitë dhe astma.
TERAPIA E AJRIT PUNON NËPËRMJET PROCESIT ME EFIKASITET TË LARTË TRE HAPËSH TË PASTRIMIT

1. Mikro-filteri: largon ndotjen e ajrit
2. Moduli i aktivizuar i oksigjenit prodhon ozone që shkatërrojnë mikroorganizmat dhe ndotësit e mbetur që janë tubuar ne…
3. … Katalizator. Bakteriet, kërpudhat etj… janë vrarë në një proces shumë efikas (me efikasitet të lartë) dhe siguri të plotë.
Ozoni është larguar prej ajrit në dalje
I fundit por jo i vogël:
Aromaterapi, shpërndan jashtë me gelkontinierin logjik zviceran pastron ajrin e pastruar me makrogrimca të aromave - natyrale.

MBYT BAKTERET DHE VIRUSET
ME PASTRUESIN MË EFIKAS TË AJRIT!

Për më shumë informata vizitoni faqen tonë 
http://www.therapyair.com/

Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna