Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepter Arti i Shtëpisë

 

 
KOLEKSIONI PËR TAVOLINË

 

Setet për Pije 
Per me shumë Kliko
TU-W-30-G
Magic Harmony 
Per me shumë Kliko
TQ-2023
Porcelani
Per me shumë Kliko
 
Pots Sets
Koleksioni i Lugëve
Per me shumë Kliko
 

 

I përshtatshëm për të gjitha llojet e ushqimit, për larje, përgatitje, gatim dhe praktikë për filtrim, shërben për kryerjen e ushqimit. I mrekullueshëm prej porcelani sjell ekuilibër për çdo kohë. Zepteri ka sjellë bukurinë origjinale prej porcelanit që ju lejon kënaqësi me elegancën mbretërore në shtëpi. Ardhur nga formulat e lashta dhe te fshehta, duke përdorur teknikat e reja bashkëkohore koleksioni i kryeveprës ka rafinuar prodhimet e porcelanit të një cilësie të lartë kockash. Por me qëndrueshmëri moderne që është rezistence edhe ndaj çelikut.

Arti i specializuar pikturuar me zanat dore duke përdorur 22 karat ari është shenjë e superioritetit absolut të kryeveprës. Porcelani i sofistikuar i Zepterit e kthen një rast të përditshëm në një festë. Bardhë e Zi, pasuri mbretërore,pasuritë e madhërishme janë emrat e këtyre që përcakton darken e lavdishme, ata janë në dispozicion me një varg ngjyrash që i përshtaten çdo shije.

Pasuri Kobalt, Eden, Floren dhe Versajës janë delikate, përcakton quditshmërisht setin e pjatave, aksesoret dhe setin e kafes te dizajnuara për të bërë rastet e thjeshta të paharruara.

Komplet perfekt për tryezën tuaj

Disa grupe të ndryshme kombinojnë të dyja stilin dhe elegancën në shtëpinë tuaj, në saje të synimeve të tyre funksionale dhe të përjetshme.

La perle, Baron, Princi, Mbreti,Tajgë, Conte, dhe Astra po vendos plot të tilla që ato të përmbushin edhe dëshirat më të kërkuara në kushtet e luksit dhe të shërbimit: nga gastarja ne syze, nga flauta ne filxhan kafeje. Stoli për tryezën tuaj, me inoks te çelikut, argjendi dhe ari.

Zgjedhja juaj elegante për një tryezë luksoze
Cilësi të mira për tryezën elegante

Kimono, kapriqo ,senatori ,dhe Venus, janë emrat që i përcakton Zepteri: Një zgjedhje unike e materialeve te përjetshme, dhe argjend i lartë, me flori, dhe pasqyre- stil i lëmuar luksoz.

Dy grupe te ndryshme me një shumëllojshmëri për vendosjen e thikave.
Cilësia, funksionaliteti dhe dizajni i Zepterit thikëprerës, përmbushin standardet më të larta. Kjo është bërë me cilësi të lartë çeliku CR NI 18/10. Copët janë deri 4m më trashë, duke tejkaluar standardet e kualitetit thikëprerëse.

Arti i Tryezës

Një sërë vazo
Dhe dekoratat e tryezës

Kombinimi perfekt i materialeve te kualitetit me te mirë dhe dizajnit modern.

Kryevepër e jashtëzakonshme, elegante, hartim i zgjuar, tryezë me vazo Zepter.
Viena, Amsterdam,Barcelona, Submarine dhe Oslo janë projektuar posaçërisht për ata që duan të guxojnë, dhe nuk janë të frikësuar për të shtuar një kontakt të modernizimit në shtëpinë ë tyre,pavarësisht stilit. Sepse kur dizajni i klasës së lartë dhe çeliku janë aq elegante të kombinuar, nuk mund të jetë vetëm një rezultat, shkëlqen përmes stilit tuaj duke e bërë shtëpinë tuaj të ndritshme.

Kryevepër e madhe e dizajnit
Copa dekorative për tu dukur mirë
Në çdo shtëpi me stil të lartë.Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna