Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepter Arti i Shtëpisë

 
Sistemi revulicionar i projektuar për gatim pa përdorur krip, ujë apo vaj, duke lejuar kështu ushqimin për te mbajtur aromën e tij natyrale, shijet, vitaminat dhe vetitë ushqyese. Me më shumë kalori dhe me pak yndyrë. Zepteri ndihmon për të kontribuar në ushqim më shumë kalori, dhe ne një mënyrë të shëndetshme te jetës

Setet
Për më shumë kliko
TU-W-30-G
TQ-2023
TP-030-28-LS
 
Pots Sets
TU-W-30-G
TQ-2023
TP-030-28-LS

PËR SHËNDETIN

Sëmundjet e shkaktuara nga ushqimi i parregullt janë provuar nga hulumtimet ndërkombëtare.
Në qoftë se përbërësit bazë për ushqimin tonë - yndyrë, kripë dhe sheqer - nuk janë siç duhet të ekuilibruar, ato janë vdekjeprurëse për trupin tonë! 

Problemet e shkaktuara nga ushqimi i parregullt

Trashja është shkaku i dytë kryesor i vdekjeve ne SHBA. Jane 300 milion njerëz të trashë në mbarë botën. Njerëzit të cilët janë të trashë si fëmijë kanë rrezikshmëri më të lartë për t'u bërë të rritur  të dhjamosur! (Burimi nga Revista TIME , Organizata Botërore e Shëndetësisë 2004 )

Çrregullimet ushqimore nuk duhet të nënvlerësohen , ato mund te çojnë në dëmtime të përhershme shëndetësore ose edhe vdekje!)

 

Gjithsej 60% e vdekjeve të raportuara në botë shkaktohen nga sëmundjet kardiovaskulare. Shkaku i të ushqyerit të gabuar ka si efekt shkaktimin e 62% të të gjitha sëmundjeve kancerogjene. ( Burimi:Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe Ushqimit, 2001/2002)

Misioni ndërkombëtar i Zepter për shëndetësi

“Le te jete ilaçi ushqimi juaj “
Le të  jete ilaç juaj ushqimi juaj”

Hippocrates - Athens Shekulli i IV Para Krishtit.

ZepterHome Art - në mbarë botën shekullin XXI pas Krishtit.

Ekziston një qasje e duhur për USHQIM të saktë dhe ZEPTER-i është i angazhuar për këtë!

 • Le të ndryshojmë zakonet tona të këqija!
 • Le të bëjmë diçka të shëndetshme dhe të mirë për ne - çdo ditë.
 • Le të mësojnë se si ti heqim shkaqet, dhe për të parandaluar efektet e           dëmshme.
 • Ky është Misioni i Shëndetësisë Zepter, që na ndihmon të bëjmë këto ndryshime në jetën tonë.
 • çka ne hamë, edhe e kemi shëndetin.

  Një dietë e saktë dhe të ushqyerit nuk varet vetëm nga ajo që hamë, por edhe në:

   

 • se si ne përgatisim gjellën
 • se si i bëjmë blerjet ushqimore
 • ato që ne i përdorim për të bërë atë

Zepter si një zgjidhje
Le të prezantojmë ne të fshehtat e gatimit.


 

 


LET YOUR FOOD BE YOUR REMEDY, LET YOUR REMEDY BE YOUR FOOD

Gatuaj në mënyrën Zepter

Gjatë dhe shëndoshë – jeta me Zepter

 • Ruani shëndetin tuaj
 • ushqim të shëndetshëm për të shijuar jetën tuaj

Gatim  të shëndetshëm,ushqim të shijshëm

Ruani shëndetin tuaj

Ruani shëndetin tuaj – ushqeje atë pjese te ushqimit  tuaj dhe hidhni pjesën tjetër!

Misioni Zepter i shëndetësisë tani është një pjesë integrale e jetës së miliona njerëzve.Lindi nga nevoja për të qëndruar të shëndetshëm dhe të përmirësojmë cilësinë tonë të jetesës. Për të arritur këtë, një nga gjërat më të rëndësishme që ne duhet të bëjmë me ispresive të gjitha ushqimet që ne gatuajmë. Por ushqimet kanë humbur kur kemi gatuar me metodat tradicionale, kështu që ndryshimet tona ushqimore nga një ilaç natyror deri në shkaktar të sëmundjeve.

Filozofia Zepter e të ushqyerit të shëndetshëm fokusohet në metodat e gatimit që synojnë mbajtjen e të gjitha përbërësve të vlefshëm gjatë gatimit, dhe se me çdo përdorim të tepruar heq kripërat dhe yndyrnat.

Me metodat e gatimi tradicionale, ne vetëm e kemi mbrojtur ushqimin e vërtet ndërsa jo shëndetin tonë. Por e kundërta ndodh me kryeveprën Zepter Cookware. Për të ruajtur cilësinë e ushqimit dhe aromën gjatë gatimit, ne kemi krijuar kryeveprën Zepter Cookware nga një kombinim i përkryer i teknologjisë dhe projektimit të lartë, të kënaqshme si në thelb ashtu edhe në formë.

Zepter’s philosophy of healthy nutrition focuses on cooking methods aimed at retaining all the valuable ingredients during cooking

Ushqim të shëndetshëm për të shijuar jetën tuaj


Shumë shpesh kemi ngrënë ushqim të gatuar keq, ose ushqim që është i pasur me yndyrë, sheqer apo kolesterol, ose ka një vlerë më të ulët të ushqyerit se ajo që është dashur të ketë.Yndyrë, kripë dhe sheqer mund të jenë shumë të rrezikshme për trupin tonë nëse ato nuk janë të balancuara.

Dhimbje koke, ethe, sëmundjet, dhimbje-stomaku , humbje e oreksit dhe intolerancës ushqimore mund të jenë të gjitha simptomat e të ushqyerit të keq. Problemet e 70% të sëmundjeve të lidhura me bollëk, të tilla si hipertensionit arterial, probleme kardiovaskulare dhe madje dentare mund të shkaktohet nga një dietë e pakontrolluar, trashja si shkaku i dytë kryesor i vdekjeve në SHBA! Zgjidhja nuk gjendet vetëm në një sasi më të vogël të ushqimit, por në cilësinë e tij!
Cilësia në ruajtjen e ushqimit që hamë, të cilësisë në gatim, pa yndyrna dhe kripë dhe me erëza, cilësia e ushqimit te përgatitur duke përdorur ujë dhe lëngjet e tij.Zepter International ka bërë një angazhim për të promovuar në të gjithë botën të ushqyerit të shëndetshëm për të përmirësuar jetesën. Kjo është arsyeja pse Zepter prodhon Masterpiece Cookware, i projektuar për të shmangur përdorimin shtesë të ujit, kripës dhe vajit gjatë gatimit.

Falë materialit  te saj dhe për teknologjinë e përdorur, Masterpiece Cookware ju sjell një mënyrë revolucionare te gatimit çdo te çdo lloj të ushqimit, ndërsa mbajtjen e lëndëve ushqyese të tij natyrore.Për më tepër, Masterpiece Cookware ju mundëson që të zvogëlojë kohën e gatimit në mënyrë drastike që kështu të mund të gëzoni më shumë kohë me familjen tuaj.


Në përputhje me misionin Zepter e shëndetit, Masterpiece Cookware ju ofron mënyrë më te lehtë për një dietë të shëndetshme dhe më të balancuar (me më shumë vitamina dhe ushqyesve natyrore), dhe ju ndihmon për të fituar vitalitetin dhe të gëzoni një jetë më të mirë. 
Healthy food to enjoy your life

Gatim të shëndetshëm,ushqimi te shijshëm.

Përgatitja e ushqimit është shpesh një zgjedhje e ne jemi të detyruar për të bërë për shkak të sigurisë së ushqimit dhe tretshmërisë.
Por kjo nuk duhet të jetë zgjedhja e gabuar.Varësisht nga përbërja e tyre ose cilësi të tyre, ushqimi mund të bëhet thjeshtë për tu tretur (si karbohidratet) ose për tu përtypur butësisht (ashtu si mishi ose ushqime të tjera që përmbajnë proteina).
Ngrohja ose gatimi në yndyrna ka tendencë për të zvogëluar vlerën e tyre ushqyese dhe për të rritur potencialet e tyre metabolike-negative!

Teknika e gatimit ideal duhet të jetë në gjendje për të kapur - dhe për të përmirësuar ushqimin -aromën natyrore pa shtuar sasi të tepërta të erëzave (yndyrna, kripë ).

Gatimi pa kripë dhe yndyrna është i mundur në sajë të Zepter Masterpiece Cookware me teknologji dhe materiale  të veçanta që këto vegla janë bërë.Në fakt, yndyrat janë përdorur kryesisht në gatim për të parandaluar ushqimin nga djegia.Me Zepter Masterpiece Cookware, kjo nuk është më e nevojshme duke ju kursyer juve para dhe ekstra pune.Plus, mishi apo ndonjë ushqim tjetër i cili është gatuar në lëngjet e veta,shumë më mirë se ajo që është gatuar në vaj.

LE TE JU KORIGJOJE USHQIMI JUAJ, LE TE JU SHERBEJ KORIGJIMI JUAJ SI USHQIM.                                                    

Hippocrates - Athens Shekulli i Para .Krishtit
Zepter Home Art - në mbarë botën shekullin XXI pas Krishtit
 

 Cooking without salt and fats is possible with Zepter Masterpiece Cookware thanks to the materials and special technology which these utensils are made with.

Sistemi i pakrahasueshëm i gatimit ZEPTER

Me Zepter Masterpiece Cookware ju do te zbuloni mënyra të reja te gatimit që nuk e kishit imagjinuar qe te jetë e mundur.Çdo pjesë e sistemit të integruar Zepter qe është reciprokisht e pajtueshme dhe mund te vendoset një në krye të tjera.Kjo do te thotë qe ju mundeni ne te njëjtën kohe te gatuani ne disa ene ne vetëm një kunj. Deri tani kjo ishte vetëm një nder e një shtepiake.Tani me Zepter Cookware, ajo është bere realitet .
Sistemi statik (me disa nivele) e bën gatimin shumë më ekonomik në drejtim të kursimit të energjisë, hapësirës dhe kohës. Të ndjeheni të lirë për të eksperimentuar me kombinime të ndryshme.

Gjatë gatimit , në varësi të faktit nëse ju jeni duke gatuar një, dy, tre, katër ose pesë pjatat varësisht si ju pëlqen në të njëjtën kohë. Nëse ju jeni duke gatuar ne një vakt të përditshme apo një darkë zyrtare, le të zbuloni mënyra të reja të përdorimit cookware-it tuaj. Ju do të jeni te lumtur gjate gatimit, sepse Zepter Masterpiece Cookware është unik, dhe i zgjuar.

EKONOMIKE DHE INTELIGJENTE – PERFEKT !

Përfitimet e produktit

Përgatitja e ushqimit  ne mënyrën Zepter
 
Përgatitja e ushqimit në mënyrën Zepter do të thotë gatim pa ujë , pa kripë dhe pa yndyrë. Ju do të kuptoni se asgjë qe ju bëni nuk është e komplikuar dhe ju do të keni mjaft përfitime dhe do të ndjeni kënaqësi të vërtet .Kur të përdorni diçka si Zepter Masterpiece Cookware , ju do të kuptoni qe nuk ka më të lehtë apo mënyre më të thjeshtë për të ushqyer familjen tuaj dhe veten tuaj në mënyre te shëndetshme .
Në lidhje me shëndetin dhe ushqimin , superioriteti i gatimit të ushqimit në mënyrën Zepter ( gatimi me avull dhe pa yndyrë ) është provuar në mënyre shkencore .
Gatimi pa ujë

A mund të gatuaj pa ujë? Përgjigjja është e logjikshme dhe e thjeshtë: JO.Eshtë e pamundur , por shumica e ushqimeve në mënyre natyrale përmbajnë sasi të mëdha të ujit. Këtij shpjegimi i duhet vetëm një plotësim. Për të gatuar pa ujë , ju duhet të keni Zepter Masterpiece Cookware sepse ,siç e dini , tradicionalet thjesht nuk do të kishin mundësi që të funksionojnë.Është me avull që akumulohet brenda tenxheres se gatimit.
Gjatë gatimit, uji avullohet nga ushqimi dhe rritet nga lart poshtë, drejt kapakut ftohës. Procesi përsërit veten dhe avulli vazhdimisht qarkullon brenda tenxheres ku ushqimi është duke u gatuar. Temperatura e avullit është rreth 95 ° C (nën pikë vlimi i ujit). Në këtë temperaturë, ushqimi mban shuma maksimale e ushqyesve natyrore (vitamina, minerale, proteinat, karbohidratet etj) dhe përmbajtësit (aromë, ngjyra dhe aroma).

Si mund të gatuaj me avull, dhe pa ujë? Vendose freskët, me ushqim të larë dhe ende i lagësht në një tenxhere të ftohtë Zepter, por nuk e plotësoni atë më shumë se 2 / 3. Kjo është shuma ideale, (përveç kësaj, tenxherja nuk duhet të jetë më pak se 1 / 3 e mbushur). Mbuloje tenxheren me kapak dhe vendosure rregullatorin e ngrohjes (kaloni) në pozicionin e mesme. Për shembull, në qoftë se rregullatori është shënuar 1-3, e vendosi në 2, ose në qoftë se ajo është e shënuar 1-6, e vendosi në 3.
Ka tre arsye themelore për këtë procedurë.
Para së gjithash, ajo do të jetë më e lehtë për ju për të vëzhguar dhe kontrolluar gatimin dhe ushqimi nuk do të digjet. Për më tepër, ju do të kurseni energji dhe të holla.
Ju mund të kontrolloni procesin e nxehjes gjate gatimit me Thermocontrol e cila është pjesë e çdo tenxhereje Zepter.
Një temperaturë ideale gatimi arrihet kur Thermocontrol / tregues është në fushën e gjelbër. Pastaj ju mund të zvogëloni të nxehtit dhe  do të vazhdoni të gatuani ushqimin, sepse në fund accuthermal ka absorbuar një sasi të mjaftueshme të ngrohjes.
Mos e hap kapakun gjatë gatimit, përveç nëse është e domosdoshme, sepse avulli do të shpëtojë nga tenxherja. Nëse ju duhet të hiqni kapakun, bëje një gjë të tillë por të shtoni 2-3 lugë ujë (për të fituar avullin e humbur) dhe për të vazhduar gatimin.
Ktheni butonin e  ngrohjes në pozitë qendrore për të ruajtur temperaturën e duhur te gatimit.Nëse Thermocontrol shkon në fushën e kuqe, tenxherja është shumë e nxehtë.
Hiqe atë nga plloça e nxehur për një kohë dhe zvogëloja temperaturën e ngrohjes.Kur temperatura brenda në tenxhere është ulur (stabilizuar),ktheje tenxheren për zierje dhe vazhdo gatimin ne  ngrohje të ulët.
Një gjë më shumë: tenxherja juaj Zepter vazhdon për të gatuar edhe pasi ajo u hoq nga të nxehtit.

Vetëm para se ajo është e gatshme, fike ngrohësin.

Ushqimin do të vazhdojë të gatuaj në sajë të nxehtit që ka akumuluar ne fund  një sasi të mjaftueshme të ngrohjes dhe kjo do të ju kursejnë më shumë energji.
Ju do të mësoheni shume shpejt me atë sapo ju te keni gatuar disa lloje te ushqimeve .
Për të përmbledhur. Kur gatimi pa ujë:
• të vënë të freskëta, ushqime të larë dhe ende i lagësht në një tenxhere të ftohtë;
• vendosni kapakun mbi tenxhere dhe te kaloni në pozitë qendrore ngrohësin;
• kur fillon te gatuaj ushqimin (tregues është në fushën e gjelbër), më e ulët e ngrohjes;
• ju mund të ndalni ngrohësi para se ushqimi te jete i gatshëm (pasi ajo do të vazhdojë të gatuaj).

Kur gatimi me avull, çdo ushqim e mban aromë e saj natyrore, aroma dhe ngjyra. Ju mundeni ne  të njëjtën kohë të gatuani ushqime të ndryshme në një tenxhere (p.sh. mollë, lulelakër, karota, qepë etj), dhe secili do të mbajë përmbajtjen e tij natyrore.
Është e qartë  dhe shumë e kuptueshme se ju nuk mundeni të gatuani ushqime të dehidratuar, p.sh. oriz, fasule, makarona etj, të gjitha kto pa ujë.

Fërgimi pa yndyrë? 

Pse ne bëjmë tradicionalisht skuqjen e mishit ne yndyrë? Yndyra është e nevojshme për të ndaluar mishin nga djegeja dhe tenxheren nga dëmtimi. Të gjitha llojet e mishit të natyrshme përmbajnë disa yndyra.

Nga përgatitja e mishit  pa yndyrë
Me rritjen e përmbajtjeve yndyrore gjatë ngrënies sonë të panevojshme,yndyrat e tepërta janë te dëmshme dhe shpesh fatale për njerëzit.
Si mund të skuqet mishi pa yndyrë?
Është e lehtë, ne pjekim mishin në yndyrë të vet.Por ne kemi nevojë për një tenxhere Zepter në mënyrë që ta bëjmë këtë.
Vendosni një tenxhere bosh me një kapak mbi burimin e ngrohjes. Vendosni butonin e ngrohjes në pozitë qendrore. Pas 3-6 minutash (në varësi të tenxheres), tenxherja do të jetë mjaft e nxehtë.Thermocontroli duhet të jetë në mes të fushës së gjelbërt.Përveç përdorimit të Thermocontrol, gatimi do të ketë një mënyrë shumë e thjeshtë për tu kontrolluar nëse tenxherja është mjaft e nxehtë. Shtoji disa pika të ujit në tenxheren e nxehtë. Nëse treguesi rrinë në fund, tenxherja nuk është mjaft e nxehtë.
Nëse treguesi rrokulliset në fund, tenxherja është mjaft e nxehtë dhe ju mund të filloni përgatitjen e mishit tuaj.Vendose mishin në tenxheren e nxehtë. Mishit duhet të rrijë në fund. Përdorni një pirun për të shtypur atë në mënyrë të barabartë dhe lejoni atë të skuqet pak. Mos e largoni nga fundi sepse vetëm disa minuta më vonë ai do të jete gati. Kthejeni atë mbi, shtypni në mënyrë të barabartë me një pirun përsëri dhe vendosni kapakun mbi tenxhere. Ulja e ngrohjes (rregullatori në 1 apo 0,5) dhe lejoni të skuqet mishi pak në anën tjetër. Kur te jetë skuqur mishi ju mund të ndaleni ngroheshin dhe të kaloni në 0), si dhe mishit do të vazhdojë të skuqet (për shkak të ngrohjes,absorbohet në fund nga accuthermal).

Pra,ju kur të bëni skuqjen e mishit në mënyrën ZEPTER, së pari bëjeni ngrohjen e tenxheres duke vene butonin e ngrohjes ne pozitën qendrore;•Vendosni mishin ne tenxheren e nxehtë (me shigjetë Thermocontrol në fushën e gjelbër), shtypeni me pirun dhe lejoni të skuqet nga njëra anë;• nga ana tjetër e mishit, shtypeni pak, mbulojeni me kapak dhe vendoseni të skuqet pak në anën tjetër, si dhe;• reduktojeni ngrohjen apo kthejeni atë në qoftë se jeni duke përgatit copa të vogla te mishit (mishi do të vazhdoj të skuqet për një kohë).

Çka të bëjmë pastaj... 

Ju dëshironi të zieni një pulë. Vendosni pulën në një tenxhere të ftohtë të mbushur deri në 2 / 3 e ujit dhe mbuloni atë me një kapak.Shtype butonin e ngrohjes në 2, dhe pastaj vazhdoni në përputhje me instruksionet e gatimit.Ajo do të jetë e gatshme për 15min.Ju dëshironi të skuqeni një pulë. Se pari nxeheni tenxheren (kaloni butonin e ngrohjes në 2) dhe vendosni pulën brenda. Le të skuqet pak nga njëra anë dhe pastaj kthejeni ne anën tjetër. Vendosni kapakun mbi tenxhere dhe ulni temperaturën ne minimum. Pula do të jetë gati për 15 min.Ju dëshironi të skuqni një peshk. Stërpike me një shtrese te holle te vajit te ullirit. Një tjetër metodë është ngrohja e tiganit dhe shtoni shumë pak vaj dhe pastaj skuqni peshkun.

Ushqimi  me Kripë dhe erëza

Prandaj ne nuk kemi nevojë të shtojmë kripë dhe erëza të forta në ushqim kur ne gatuajmë, sidomos jo në sasi të mëdha sikur shumë njerëz që gabimisht bëjnë. Përdorimi i tepruar i kripës është provuar të shkaktojë probleme shëndetësore dhe ju duhet të dëgjoni këshillën e mjekut tuaj. Organizata Botërore e Shëndetësisë rekomandon 5-7 gram kripë në ditë për një të rritur. Një lugë çaji mban 5 gram kripë. Në përgjithësi, kripa dhe vaji duhet të jetë shtuar pasi ushqimi të jetë gatuar (të ziera ose të fërguara), në mënyrë që ushqimi të jetë më shumë i shëndetshëm se kur ju shtoni erëza dhe yndyra gjatë gatimit.
Ekspertët pajtohen se ky ushqim shijohet 5-10 herë më mirë sesa kur ai është i gatuar me metodat tradicionale. Duke përgatitur ushqim në mënyrën Zepter, ju do të keni ushqim shumë më të shëndetshëm dhe të shijshëm.

Gatimi i ushqimit në mënyre tradicionale

Me Zepter Masterpiece Cookware ju mund të gatuani në mënyrë tradicionale, siç e keni bërë më parë. Pra, nëse jeni të gatshëm të hiqni dorë nga mënyra tradicionale e gatimit të ushqimit tuaj për hir të shëndetit të mirë, ju mund të zieni dhe të skuqni në yndyrë me ZEPTER Masterpiece Cookware. Në këtë rast,ZEPTER Masterpiece Cookware është shumë më i mirë se gatojset tradicionale - ju mund të gatuani ushqimin tuaj më shpejt, ju do të kurseni më shumë energji dhe ushqimi juaj do të jetë aq i shijshëm siç ju keni dëshirë të jetë.

Kur i keni përdorur metoda tradicionale për të gatuar me ZEPTER Masterpiece Cookware, ju duhet të shtoni më pak ujë se më parë, sepse nuk ka zhdukje (në qoftë se ju ndiqni udhëzimet). Për shembull, kur ju zieni oriz në një tenxhere tradicionale, ju keni për të shtuar tri herë më shumë ujë. Me fjalë të tjera, ju duhet të përdorni të paktën 3 gota ujë për një gotë me oriz. Me Zepter Masterpiece Cookware, raporti është 01:02 (një gotë me oriz ne 2 gota ujë). Për më tepër, juve nuk do te duhet te ju thahet orizi. Pasi ke zier orizin, nuk do të ketë ujë, dhe orizi do të mbajë të gjithë përbërësit e saj.
Me Zepter Masterpiece Cookware, ju nuk do të keni nevojë për një furrë.

Të gjitha ushqimet mund të behen në një kunj. Pse është kjo e rëndësishme? Siç e dini ndoshta ju, furra është e pajisur që të përdor më së shumti energji ne kuzhine. Por është një gjë edhe më e rëndësishme të dini. Gjate gatimit te ushqimit në furrë në temperaturë jashtëzakonisht të lartë,cilësia dhe vlera ushqyese e ushqimit është reduktuar në mënyrë të konsiderueshme, e cila është e dëmshme për shëndetin tonë. Nëse dëshiron të futni ushqimin në tenxheren Zepter në furrë, do t'ju duhet të hiqni targat Bakelite izoluese prej pjesës qe e mban .

With Zepter Masterpiece Cookware, you can also cook food the traditional way, as you did before.

When you use traditional methods to cook food in Zepter Masterpiece Cookware, you need to add less water than before because there is no evaporation


 

DIZAJNI

Eleganca e Dizajnit dhe apeli i përjetshëm

Dizajni i Zepterit ekskluziv përmbush sistemin më të shëndetshëm të gatimit, për të krijuar një kryevepër unike me çelik te inoksit.

 TRAJTIMI

Trajton

Trajtimet mbeten gjithmonë të ftohtë.

Ndërtimin e tyre unike dhe me butësi e bënë tengjerën të  trajtoj sigurte dhe lehtë.

Ata mund të përdorin gjithashtu si një kapak të qëndrueshëm për të shpëtuar hapësirën.


Ato durojnë temperatura të larta, kështuqë ato janë pjatalarëse të sigurta dhe mund të vendosen në një furrë me temperaturë deri në 225 grad C.

 

TRI PJESËT E POSHTME  

Gjellëbërësja Zepter plotëson standardet më të kërkuara të dizajnit industrial.


Jo vetëm që ofron avantazhe të jashtëzakonshme teknologjike, por ajo gjithashtu siguron përfitime të mëdha praktike dhe funksionale.

Projektimi teknik luan një funksion të rëndësishëm:
Kapsula Zepter është bërë nga shtresa tre pjesësh të një aliazh të veçantë. Këto shtresa lejojnë ngrohje normale të nxehtësisë.

 

Ngrohja e induksionit i plotëson nevojat e familjeve modernet cilat janë vazhdimisht në lëvizje.

 

Bazat e luftës për gatim kanë bërë një kapsulë prej çelikut hekur kromi. Ngrohja e induksionit rritë shpejtësinë e ngrohjes se çelikut kur koha e ngrohjes zvogëlohet.

 

Zepteri ka investuar në hulumtimin dhe zhvillimin për të gjetur cilësi më inovative dhe aliazh të lartë.

Ngrohja e shpejtë qon në kursimin e energjisë në kushtet e marrjes së ngrohjes, kështu që kostot e energjisë jan zvogëluar vazhdimisht.


Ngrohja e induksionit lejon një gatim të shëndosh dhe një kursim të konsiderueshëm kohe.

 

TREGUESI TERMOKONTROLL

Jo më, nuk duhet që vazhdimisht të heqim kapakun për të shikuar ushqimin nëse është gatuar si duhet dhe në mënyrë të barabartë apo nëse ajo është gati.

Gjithçka që ju duhet të bëni është të kontrolloni treguesin dhe kohën e gatimit.

Kur treguesi i shigjetës kalon fillimin e fushës jeshilë, kjo dmth se vegla është e gatshme për gatim ose pjekje.

Ngrohja duhet pastaj të ulet

Shumë murator ndërtojnë muret dhe në fund lejojnë procesin e gatimit për të vazhduar.

Shigjeta do të vazhdojë të lëvizë derisa të arrijë në pikën ideale të gatimit, për shkak të energjisë së akumuluar në fund arrihet rryma e ajrit kompakt.

 

Aku termik i fundit

Pjesa më e rëndësishme e sistemit të gatimit Zepter, rryma e  ajrit kompakt lejon gatimin pa ujë, pa yndyrë pa u djegur.

Dizajni i saj ndërtuar me shtresa dhe komponentë te letë metalike bënë të mundur gatimin e kujdesshëm të grumbulluar në mënyrë të barabartë dhe të zhvilloj energji të shpejtë.

Nxehtësia nga gazi kalon më shpejtë nëpër muret e poshtme pa humbur intensitetin e saj, dhe pastaj të përhapet në mënyrë të barabartë në të gjithë mjetet. Ushqimi nuk ngjitet nëpër mure dhe ne fund, qëndroni të qetë nuk kapet.

Në fund vazhdon me temperatura shumë të larta pa u shtrembëruar.

.

 
 
 


Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna