Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Profili i Kompanisë  Profili i Kompanisë

PROFILI I KOMPANISË

Zepter International prodhon, shet dhe bën distribuimin e të mirave të kualitetit të lartë për konsumatorët në mbarë botën kryesisht përmes shitjes së drejtëpërdrejtë me anë të një fuqie shitëse të përbërë nga më shumë se 100,000 konsulltantë, si dhe përmes lokaleve shitëse.

Që nga themelimi i tij, Zepter është përpjekur të përmirësojë mënyrat e jetës në mbarë botën dhe të bëhet pjesë themelore e jetës së përditshme.

Gjatë disa dekadave të kaluara, Zepter është bërë një ndërmarrje globale me shitje përmes kompanive të tij në më shumë se 40 shtete në pesë kontinente të botës.

 

Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna