Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepter Kozmetika

ZEPTER KOZMETIKA

Shëndet bukuri dhe kënaqësi, për lëkurën tuaj.

Ne kemi krijuar 8 linja të produkteve për lëkurën tuaj ...
Në vitet e fundit, Zepter International ka arritur të ket një sukses në biznesin e kozmetikës. 

Laboratori Zepter në Zvicër përdor teknikat më të fundit në Bioteknologji për të prodhuar kozmetikë me ekstrakte bimore të freskëta dhe perime që kanë proteina dhe efekte hidratues në lëkurë dhe do të lehtësojë përtëritjen e qelizave epidermike për të luftuar plakjen. 

Linjat Komplete të lëkures do të kënaqë nevojat e të gjithëve: Swisso Logjike bazohet më shumë në ekstraktet natyrore zvicrane dhe Echinacea, e bazuar ne Edelëeiss mbrojtje rrënjësore.

 

01

 

 
03

 

 

 

 

02

 

 

04

01

 

 
03

 

 

 

 

02

 

 

04
Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna