Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Job  Job Opportunities

A keni menduar te beheni bashkepuntorë i kompanise Zepter International?

Zepteri iu ofron

-Afirmimin dhe perfeksionimin profesional.
-Perfitim solid material
-Provizionet personale dhe me strukture te pakufizuar mvaresisht nga ju
-Prodhime te Zepterit gratis dhe udhetime neper bote.

Ngritja personale

-Do te vije ne shprehje ngritja dhe potencijali i juaj intelektual.
-Zgjerimi i kontakteve me te tjeret dhe udhetime si ne vend ashtu jashte vendit
-Kontakte profesionale

Hyrja ne boten e njerezve afarist dhe ngritja e karieres

-Ngritja e kvalitetit me standarde boterore
-Kthene kohen ne sherbimin tuaj
-Zgjeron rethin e miqeve tuaj
-Ngrit ne nivel me te larte kualitetin e jetes se juaj dhe familjes tuaj.
-Status te larte shoqeror sepse i takoni kompanise me renome boterore.
-Propozoni te tjereve risite e Zepterit me te cilat ia ngrisin nivelin dhe kualitetin e jetes se
tyre.

Fitoni minimum 700 euro vetem per 4 ore ne jave,ose me shume, aq sa ju deshironi

Kompanija Zepter ju ofron shansen pa mar parasysh sa vjet pervoje keni
Shfyrezojeni qysh sot

Ne jemi ketu per tju pregaditur per gjdo gje.

Emri Zepter eshte bere sinonim per kvalitet,stil dhe vlereParaqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna