Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Profili i Kompanisë  Misioni Shëndetsor

MISIONI SHËNDETËSOR

Misioni ynë  është misioni juaj:
“Përpjekjet për një jetë më të gjatë,më të shëndetshme dhe me të lumtur”

Frymëzuar nga ideja e shkëlqyer dhe nga vizioni i fondacionit tonë,zotëri Philip Zepter,qindra prej mijërave të punësuarve anë e kënd botes janë duke punuar çdo ditë:
-   Për të mbrojtur shëndetin tuaj dhe shëndetin e atyre që ju i doni
-   Për t’ iu bërë më të lumtur dhe për t’iu dhënë më shumë kohë të lirë.
-  Dukshëm  përparon standardin e jetës tuaj dhe të ardhurat tuaja me fjalë të tjera
         Përparon kualitetin e jetës tuaj!

Misioni shëndetësor Zepter iu siguron:

- Ditë më të shëndetshme dhe më të lumtura për ju dhe familjen tuaj.
-  Më pak probleme shëndetësore
-  Më pak ilaçe dhe vizita mjekut
-  Më shumë kualitet të ditëve të punës.
-  Më shumë ditë pushimi të hareshme
-  Ambient të shëndetshëm rreth juve të iu mbroj prej shkaqeve të jashtme të  ndotjes.
-  Ua kursen kohën dhe parat.

Ne besojmë në Zepter që vetëm një konsumator i edukuar do të bëjë zgjedhjen e duhur kur blen produkte të përshtatshme që ndikojnë në shëndetin e tij.
Produktet e Zepterit veprojnë si një urë në mes njerëzimit dhe natyrës.
Me ndihmën e kësaj ure ne mund të kthehemi në jetesë të natyrshme, të shëndetshme.


Natyra nuk është edhe më tej e natyrshme.

Ambienti natyral ka qenë ndryshuar nga intervenimi njerëzor
Rritja e ndotjes dhe ulja e kushteve të jetesës janë duke kontribuar të shume probleme shëndetësore
Natyra është në rrezik, dhe gjërat që sjellin jetë:Ajri,Dielli,Toka dhe Uji shpesh janë duke marrur jetëra prej nesh.

Askush më nuk është i sigurt!
As përparimet e bëra në teknologjinë shëndetësore  nuk mund të mbahen në garë në problemet e rritura ambientale.
Ka më shumë sëmundje dhe njerëz të sëmurë se ndonjëherë deri sot.
Ne duhet të gjejmë një mënyrë ta mbrojmë veten para se te sëmuremi

 

Ekziston një mënyrë! Zepteri është përkushtuar për këtë!

  • Le të ndryshojmë shprehitë tona të këqija!

  • Le të bëjmë diçka të shëndetshme dhe  të mirë për ne-çdo ditë!

  •   Le të mësojmë si t’i largojmë shkaqet dhe të mbrohemi prej efekteve të dëmshme.

Ky është misioni shëndetësor i Zepterit, që na ndihmon ne të bëjmë këto ndryshime në jetët tona…
…dhe kjo bënë punë!
 

Mirënjohjet e Zepterit
Shenja e kolesterolit profilaksisë
Çmimi i dhënë për enët e Zepterit për luftë kundër kolesterolit
Shërbyer nga organizata Polake për Mbrojtjen e shëndetit
Ëarsav Poloni 1994

Medalje e artë për cilësi
Panairi ndërkombëtar…”Natyra dhe njeriu” (ECO)
Novi Sad Jugosllavi 2000-2001.


Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna