Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepresso Cafe

 Në çdo përdorim më e mirë!

Ju prezantojmë Zepresso aparat automatik për kafe i cili ju garanton shije dhe përjetim më të mirë me çdo filxhan kafe të përgatitur! Aparati me dizajn të jashtëzakonshëm dhe kualitet të besueshëm do të sjellë në jetën tuaj një kënaqësi të re. Ky aparat i gjeneratës së re ju sjell shije të veçantë në saje të teknologjisë “pre-infusion”. I thjeshtë për përdorim dhe ideal për kënaqësinë e shijës suaj në vetëm 20 deri 40 sekonda!

4 lloje të Zepresso kafes!


Zepresso ju sjell espresso italiane të kualitetit kulminant. Cdo kokërr është e zgjedhur me kujdes dhe e përpunuar në mënyrë që të arrihet shija kulminante, e cila mbetet vazhdimisht e freskët dhe e pasur,
në saje të teknologjisë smart pressure kapsulave e cila zbatohet menjëherë pas pjekjes.

Royal


Arabica e kualitetit kulminant e vjelur në viset e
Brazilit, Kolumbisë dhe Guatemalës e cila formon
këtë espresso italiane me shije të veçantë dhe
të kornizuar me nota subtile të çokolatës.

Barista


Ekuilibri delikat i shijeve i arritur me përzierje të
kokrave kualitative të Arabica dhe Robusta kafes,
do t’ju ofroj espresso me kënaqësi delikate.

Intenso


Kafeja e cila fsheh shije të fuqishme dhe karakteristik
të kafes Rubusta Indiane dhe Vietnameze do t’ju kujtoj
espresso kënaqësi me aromë të fortë të duhanit dhe
çokolatës.

Decafeinato


Pa kofeinë, e përshtatshme për kunsumim nga të
gjithë adhuruesit e kafes të cilët nuk mund t’i
rezistojnë asaj edhe gjatë natës.

Esenca e Shijës delikate, aromë të sofistikuar dhe të këndshme

Një shije e përsosur për kënaqësinë tuaj. A ka ndokush që nuk ka dëgjuar dhe shijuar për këtë pije elegante, që adhurohet në gjithë botën? Ne jemi duke folur natyrisht për KAFEE... – këtë fjalë e gjejmë në shumë gjuhë dhe tingëllon njejt: Café, Kafe, Kava, Kawa, Cafea, Kaffe. Shekuj me radhë njerëzit asgjë nuk krahasojnë me një filxhan kafe. Kafja është miku jonë më I mire në mëngjes,zgjon shqisat tona në çdo mëngjes dhe gjatë gjithë ditës na përmirëson efektshmërinë tonë. Kafja jo vetëm që na jep momente dhe kënaqësi të pastër, ajo është gjithashtu e mirë për organizëm tonë. Ne me kënaqësi ju ftojmë  në një udhëtim të veçantë në botën e Zepresso Café, që ju ofron mundësi të shijoni katër përzierje  të cilësisë më të lartë Arabe dhe me kokrra Robusta.Së bashku me këtë koleksion unik të Zepresso Café-së,ju nuk do të mësoni vetëm në lidhje me njohurit dhe pirjet sekrete të kafes, por do të zbuloni se kënaqësitë e mëdha dhe shijen që ju jep gjatë çastit kur jeni në mendime dhe gjatë pushimit në ditët tuaja plot tension!
Mirë se vini!

"Kafeja duhet të jetë e nxehtë si ferri, e zezë si djalli, e pastër si një engjëll dhe e ëmbël si dashuria."                                        
                                                     Charles-Maurice de Talleyrand

 

Elegante, gjenerata e re janë nën presion për krijimin e kafeve me kapsula

Përfshirë  ena me ujë, një pompë me një presion me 18 zhveshje dhe një dorezë, me këtë makinë është më e lehtë për të krijuar ekspres kafe nga sistemi  "para-ekstraktit" me një aromë unike. Paneli i thjeshtë me vetëm dy butona - njëri për zbatimin në ndryshim dhe tjetra për të treguar temperaturën e duhur të ujit që është arritur – në këtë mënyrë e bënë më të letë përgatitjen e një ekspreso të përsosur. Niveli i ujit I rregulluar  me dozën e lejuar në përputhje me shijen tuaja individuale dhe për të përgatitur çdonjëri ekspreso tradicionale ose ekspreso të gjatë
.
Zepresso Café përfshin teknologjinë e fundit i dhënë:

  • Temperatura Minimale e ujit është 88 ºC
  • Presioni I rregullt I ujit që hynë në kapsulat e kafes.
  • Shpejtësia e përgatitjes vetëm për 25 sekonda.
  • I pasur me kajmak, skajet me ngjyrë gështenjë të errët prej bronzi


Për më tepër, përbërja e dendur e kajmakut përmban flluska të vogla ajrore të zhytura në fundin kafes pas përgatitjes. Me pak fjalë, kjo është një zgjidhje e shkëlqyer për të bërë ekspreso të shijshme Italiane sidomos për ju në një mënyrë të thjeshtë dhe të këndshme.Të gjitha funksionet janë shumë praktike dhe i lehtë në përdorim

  • Rezervuari I ujit dërgon  (kapacitetin prej 1000 cm3 )
  • Presioni I pompës (presion formal është 20 bare) ZEPRESSO CAFE plotëson standardet më të larta në botë për nga cilësia.
  • Plotësisht e certifikuar nga (TÜV-GS)
Garancioni I përfshirë.

Vetem një telefonatë ju ndanë nga Zepresso.


Porositni sot 038 610 311

Ne kujdesemi për të gjitha asortimentet përcjellëse (lugë, sheqer dhe gotë) dhe poashtu bëjmë distribuimin e tyre në çdo kohë.

Kënaqësi kulminante në shtëpi ose në zyre.

33

 
Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna