Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
DYqanet Zepter  Zepter Zyret

ZEPTERI NËPËR BOTË

DYQANE NE MBI 40 VENDE

Të gjitha produktet e Zepter-it kanë të përbashkët të njejtat standarde të kualitetit të lartë dhe punën e dedikuar për to. Produktet e Zepter-it prodhohen në 7 fabrikat e Zepter-itGjermani, Itali dhe Zvicërr, duke përdorur teknologjinë më të përparuar për të prodhuar artikuj të kualitetit të veçantë. Edhe pse Zepter është përqëndruar në prezentimin e prodhimeve të tij në nivel personal përmes shitjeve të drejtëpërdrejta, Zepter gjithashtu ka një numër të madh të lokaleve shitëse dhe pavijoneve që gjenden në bulevardet më të bukura të qyteteve më të mëdha siç janë Athina, Barcelona, Prishtinë, Beogradi, Budapesti, Çikago, Monte Karlo, Moska, Minheni, Parisi, Praga, Vankuveri, Varshava, Zagrebi…

 

 

Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna