Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepter Medicional

 
BIOPTRON:

SISTEMI I TERAPISË SË LEHTË BIOPTRON
Aprovuar si një mënyrë medicinale në përputhje me direktivën 93/42/EEC

Terapia e lehtë BIOPTRON mundet:

- Të përparojë mikroqarkullimin.
- Të harmonizojë proceset metabolike
- Të forcojë sistemin imunitar të organizmit
- Të stimulojë proceset regjenerative dhe reparative të tërë organizmit.
- Ndihmon shërimin e plagëve
- Zbut dhimbjen apo zvogëlon intensitetin e dhimbjes.

Pajisjet medicinale për shëndetin tuaj:

Në mjekësi dhe mirëqenie
Në institucionet medicionale dhe në shtëpi
Në qendrat sportive

Epërsitë e terapisë të lehtë BIOPTRON

• Radha e gjatë për aplikim
• Përdorimi I qetë
• Kohë e shkurtë e trajtimit
• Trajtim pa dhembje
• Ska rrezatim UV
• Ska efekt anësor
? Prodhim – Zviceran.

… për gjithsecilin
dhe gjithkund

Për më shumë informata vizitoni faqen tonë
http://www.bioptron.com/

Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna