Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepter Kujdesi Shtëpiak

 
AQUENA

Kodi i produktit: EE-AQ-IME, EE-AQ-IMF/P

Gati shtatëdhjetë përqind e sipërfaqes së tokës është e mbuluar me ujë. Dhe, nëse është kjo nga rastësia apo nga mrekullia hyjnore, trupat tonë poashtu janë shtatëdhjetë përqind me ujë dhe kripësia e lëngjeve qelizore është po ashtu përafërsisht sa e ujit të oqeanit. Këto tri atome të thjeshta, H2O,janë aq integrale për ekzistencën tonë, sa zbulimi i saj në trupin tjetër hyjnor është pothuaj treguesi i vërtetë i jetës.

PROBLEMI

Në ditët tona uji përmban shumë produkte toksike të civilizimit njerëzor. Kontaminimi prej benzinës, pesticideve,lid plumbit, azbestëve, nitrateve bile edhe hedhurinave radioaktive, të gjitha kanë ndikim në ujin tonë. Mbi 800 papastërti uji kanë qenë identifikuar dhe numri i tyre është ende duke u rritur.

Vlen të përmendet se sëmundjet e shkaktuara nga substancat që kontaminojnë ujin janë të natyrës kronike. Rëndom të zbuluar pas kohës së gjatë të ekspozimit.

Një raport I lëshuar nga Universiteti Manine, USA përfundon se sëmundjet më të shumta të rëndomta kronike janë të lidhura me konsumimin e ujërave të kontaminuar të pijes janë çrregullime të mëlçisë dhe veshkave. Kjo është për tu quditurduke marr parasysh faktin se veshkët dhe mëlçia janë pastruesit natyral të trupit tonë.

ZGJIDHJA

Duke iu falënderuar sistemit pastrues më të përparuar, më të besueshëm, dhe më modern të ujit –Aqueena- ne do të jemi në gjendje të pijm ujë të pastër të shëndetshëm siç natyra synon që aj ujë të jetë.

Pikërisht prej fillimit të udhëtimit të saj nëpërmjet Aqueena dhe të treturit në ndotësit e ujit has në pengesë përbërë prej tre parafiltrave me kapacitete te larta. Grimasat më të mëdha sikur fundërrinat, lymi, zdralë, dhe ndryshku me diametër 0.02mm apo më shumë janë larguar nga parafiltri i parë i lymit (sedimentit) i Aqueenës.
Grimcat më të vogla koloidale të padukshme për syrin tonë që e kalojnë pengesën tone janë ndaluar nga filtri 4 herë më I dendur I sedimentit të dytë. I treti parafiltër I kualitetit më të lartë që aktivizon ndajthithjen karbonike largon klorin mikro grimcat e lehta, disa papastërti organike dhe të metat themelore të shijes.

Ky ujë I pastruar tre fish është tashmë në këtë faze më I mire se ndonjë ujë I qepit. Por kjo është vetëm për fillestarët.

Shkalla tjetër e pastrimit të ujit në Aqueena përbëhet prej një membrane gjysmë depërtuese osmotike që pastron ujin në nivel molekular. Atomet e pastërta të ujit kalojnë nëpër miliona pore të membranës që janë pabesueshëm të vegjël dhe të dukshëm vetëm me mikroskop elektronik të cilët nuk janë më te mëdhenj se 0.001 mikrometër. Substancat kimike organike, toksike, metalet e rënda, trihalometanet, papastërtitë biologjike dhe qindra elemente të tjerë të tretur në ndotës të ujit janë vënë në kurth, ndarë, dhe janë pastruar me tub shkarkimi. Osmoza e kundërt (shpërhapja e lëngjeve) është sot teknologjia e pastrimit më e përparuara dhe më e besueshmja e ujit që disponojmë. Kjo është përdorur bile edhe për shkripëzimin (largimin e kripës) e ujit të detit.

PËR MË SHUMË HOLLËSI
TË AQUEENES – “MBRETËRESHËS” SË TË GJITHË FILTRUESIT TË UJIT

www.aqueena.com

Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna