Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepter Kujdesi Shtëpiak

 
CleanSy AcrobaZ - shumë më shumë se shkallëz
Produkt code: PWC-808

Jo më të lodhur
Për shkak të mungesës së hapësirës ekziston dredhjet
Jo më gjarpërues
Në mes jopraktikes dhe njohurive familjare
Jo më me strese
Që nuk mund ti gjeni menjëherë mjetet që keni nevojë
Jo më të rraskapitur
Nga mjetet e shtëpisë që pengojnë punët e shtëpisë tuaj

CleanSy Acrobaz projektuar për mendje të zgjuar
Vendoset lehtë deri te dërrasa për hekurosje
Vendoset lehtë deri tek shkallët
Lehtë për ta ruajtur

CleanSy AcrobaZ është organizator i gjithanshëm në shtëpi nga Zepter.
Për herë të parë ju mund të keni shumë më tepër se një shkallëz
CleanSy AcrobaZ nuk është vetëm një shkallëz funksionale por edhe një dërrasë praktik për hekurosje.
CleanSy AcrobaZ është një mjet multifunksional për t’ju ndihmuar në punët e shtëpisë tuaj të përditshme duke ju lejuar juve që të kurseni kohë dhe hapësirë.

Ska më mungesë të hapësirës dhe strese për kërkim të saj!
Duke falënderuar ClenaSy AcrobaZ ju keni një funksion 3 hapësh në dorë dhe një dërrasë profesional hekurosje gjithmonë në gatishmëri kur ju doni.
CleanSy AcrobaZ është mjet i ndryshueshëm që kryen shumë funksione me pak përpjekje.

CleanSy AcrobaZ dërrasë praktike për hekurosje
CleanSy AcrobaZ shkallëza të shpejta

Provoni të përdorni CleanSy AcrobaZ për punët e shtëpisë dhe do të jeni i qetë!
CleanSy AcrobaZ ka karakteristikat më të mira.

• Përdorim të veçantë dhe të gjithanshëm
• Shumfunksional
• I dukshëm
• Dyfish i përshtatshëm (1 paguaj, 2 përdori)
• Kurse hapësirë (2 mjete në 1 hapësirë)
• Kurse kohë dhe mundim (2 mjete gjithmonë të gatshme)
• Cilësi e pazavendësushme e Zepterit
• Madhësia 36 x 146 x 11 cm (e mbyllur)

Lartësia 67 cm
Madhësia e dërrasës për hekurosje: 146 x 36 cm
Dimensioni i tubit: 22 mm
Maksimumi i kapacitetit të peshës 150 Kg
CleamSy AcrobaZ: PWC-808
Pambuk i Mbuluar PWC-808-1
Çfarë duhet ë jetë e lehtë!

Zbuloni shkathtësitë e CleamSy AcrobaZ dhe dhe kujdesin e Zepterit për pastrimin, hekurosjen
Sistemi: kombinim perfekt!

Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna