Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepter Kujdesi Shtëpiak

 
Turbo Handy 2 në 1 - Një paisje , dy shfaqje
Produkt code: PWC-400

Pastron kudo – shpejt dhe leht


Me Stil, I fuqishem, fshisa pastron dhe lan me vakumim çe ju lejon te pastroni cdo kund!
Turbo dore 2 ne 1 ndahet ne dy pjese: njesi turbo furçë dhe njesi e ndashme nga dora.
I ndritshem dhe gjithmon I gatshem per perdorim. Turbo dore 2 ne 1 eshte perfekt per mbledhjen e pluhurave te mdha dhe te vogel.
Nuk ka kufij per te rritur pastrimin tuaj. Vendet e veshtira tani mund te arrihen leht.
Ne maje te dollapit te rrobave dhe dollapit te  kuzhines? Përfundohet mbrenda një minuti. Te gjitha rrjetat e marimangave dhe pluhuri ne veglat e barakes dhe garazhdes? Femijet tuaj kan ngrene biskota në pjesëne prapme të  makinës? Nuk ka askund që ju nuk mund ta sjellëni TURBO dorë tuaj 2in1 fshesë me vakumim.

Njesi e dobishme e ndashme

Me nje klikim te thjeshte ju mundeni gjithashtu te keni fshes dore me dhunti te shumta ju lejon te merrni papasterti  ne te gjitha anet e veshtira dhe siperfaqeve tjera, qe vakumet tjera normale nuk mund te arrijn!
Kolltuqet tuaj, ktehsat tuaj,karriget dhe siperfaqet e kuzhines tuaj, perdet, dritaret, raftet e librave madje edhe makina juaj do te jete komplet e pastert ndaj pluhurit dhe grimcave te pluhurit.
Eshte e leht ne peshe, dhe dizajni modern e bejne ate me knaqesi per ta perdorur.

Specifikimi teknik:
Input pershtates 230 -240V -50H
Prodhim pershtates: 15.6 V Dc 40 Ma
Peshe neto: 3.4 kg
Madhesia: 113.50x 16.00x27.00 (cm)

PASTRIM REAL NË VENDIN TUAJ JU MUNDËSON TË PASTRONI ATY KU NUK MUND TË ZGJATENI.

Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna