Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepter Medicional

 
Frymarja e fundit të jetën ndryshe

Kjo pajisje me teknologji dhe performancë të lartë, është sa e bukur edhe e lehtë për t'u përdorur. Ajo është e bazuar në teknologji revolucionare për ti mbajtur hapësirat ku jetojmë të pastërta dhe të sigurta. Air Therapy ® iOn është produkt që ju e keni pritur. Prodhimi natyrale shumëfunksonal I mekanizmit të Therapy Air® iOn është teknikisht i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur. Kjo do t'ju mundësoj të keni një ajër të pastër sinë ë pyll, rreth jush.

Teknologjia më e mire për Rezultate më të mira

Ekspertët, studiuesit dhe teknikët Zepter International kanë projektuar dhe ndërtuar një pajisje vërtetë të re për ju.
Kjo pajisje përdor teknologji tepër të sofistikuar dhe është e aftë që të ndalon kërcënimet në shëndetin dhe frymarrjen tuaj. Një nga karakteristikat kryesore të Therapy Air® iOn’ është se teknologjia dhe fuqia e tij e pabesueshme na mundëson ta përdorim një paraqitje të thjeshtë, direkt tek përdoruesit. Radhitja e juaj e preferuar mund të programohen me një prekjen të butonit.

Therapy Air® iOn është zgjidhje ideale për mbajtjen e hapësirat ku jetoni të pastër dhe të sigurt me filtra që pastron dhe pasuron ajrin me jone neutralizues.

Sistemi emergjentë i veprimit në filtrimin e vet është rritur më tej nga vetitë e joneve negative të emetuar.

Fuqia e kësaj pajisje përbëhet nga:
• një sistem me pesë  nivele të filtrimit
• një gjenerator I neutralizimit të joneve

Duke punuar së bashku për të siguruar një ajër të pastër,

Erëheqes i fortë5 Filtra, në një pajisje të vetme
The Zepter Therapy Air® iOn është pajisur me 5 filtra të ndryshëm për pastrimin e ajrit: 
   
• Filtër antistatike  (Pre-elektrostatik Filtri);
• Filtër antibakterial (Filtri I Mesëm);
• Filtër Hepa (Hepa Filtri);
• Filtër anti-alergjik  ( AG alergji Filtri);
• Filtër për aktivizimin e karboni (AC Erëkeqes Filtri).

Të gjitha filtrat janë të vendosura në një vend të veçantë dhe të aftë së bashku për të kryer një punë të vetme. Ata marrin pak hapësirë dhe mund të zëvendësohen lehtësisht.
Të gjithë ndotësit e ajrit eliminohen kur kalojnë nëpër 5 filtra të cilat veprojnë si pengesa të padepërtueshëm.

1 – FILTERI Antistatik
(Pre-elektrostatik Filtri) eliminon grimcat më të mëdha të pluhurit, mykut, flokut, zbokthin, qimet e kafshëve shtëpiake etj

2 - FILTERI Antibakterial
(Filtri I Mesëm) eliminon grimcat e vogla të pluhurit, bakteret më të mëdha se 1 mikron, polen etj dhe duke e mbrojtur filtrin Hepa që ndodhet pranë tij.

3 – FILTERI Hepa
(Filtri Hepa) eliminon grimcat e vogël të pluhurit dhe tymit të duhanit, ndërsa antibakteriali thiabendazole (një bakterial anti organike kompleks) largon bacilet, sporet e mykut dhe mikrobet duke parandaluar rrezikun e infektimit.

4 – FILTERI Anti-Alergjik
(Filtri alergjik  AG) është një përzierje në mes argjendit, gurit xeheror (një mineral) dhe një mjeti antibakterial që është veçanërisht i efektshëm kundër baktereve Legionella (bacilit Legionell) që janë veçanërisht të rrezikshme për foshnjat. Filtri përmban një ekstrakt i Ginkgo biloba (bimë Kineze) që janë shumë efektive  për të sëmurët nga astma, sëmundjet e mushkërive dhe problemet e qarkullimit dhe për të eliminuar shkaqet e alergjive, viruseve të gripit dhe bakteret.

5 – FILTERI me Aktivizimi-Karboni
(Filtër Mesdorant AC) eliminon erërat e pakëndshme të ushqimit, gazrave toksike dhe aromave të tjera në sajë të aftësive të saj të lartë të përthithjes.
Këto filtra të veçantë janë të padepërtueshëm për ndotësit dhe lejon vetëm  ajër plotësisht të pastër për të kaluar.Ajri I pastruar përmban gjenerator të përbërësve të jonit ku ajo është e pasuruar me jone mohues.

Therapy Air® iOn Kodi I Produktit: PWC-570

Vetit e Produktit
Efikas dhe pa zhurmë, Therapy Air® iOn përbëhet nga komponentët dhe mekanizmat e sofistikuar të cilat mundëson që të drejtohet në një mënyrë mjaft e thjeshtë:

  • Thithja e ajrit në dhomat bëhet përmes tubit dhe sistemit filtrues;
  • Ajri pastrohet pastaj kalon nëpër gjeneratorët e jonit negative ku është I pasuruar me jonet mohues;
  • Ku vëmendja e jonit negativ është mjaft e lartë, jonet negative dhe pluhuri dhe grimcat mikrobiologjike që gjinden në ajër tërheqjen reciprokisht;
  • Grimcat e pluhurit që bëhen më të rënda dhe, para se të bien në tokë, ato eliminohen plotësisht nga sistemi I Therapy Air® iOn ;
  • Pastrohet është gomarë pastaj të atmosferës rrethuese.

Avantazhet e Produktit

Therapy Air® iOn, zgjedh problemin e ndotjes

Procesi përsëritet vazhdimisht për aq kohë sa Therapy Air® iOn është duke punuar, me efektet mahnitëse.

Pastrim perfekt të ajërt
Filtri Hepa i veshura me një material organik anti-bakterial (Tip Thiabendazole) dhe me substancat anti-myk për heqjen e ndotësve të brendshëm në një çast.


Një filtër special për heqjen e erës, gazrave të dëmshme dhe erërave të ushqimit ose cigareve.gazeve toksike si VOCs (Toluene, Benzinës,Xylene,Styrenit),, amoniakut, dhe acid acetik I heq tërësisht (me përjashtim të dyoksidit të karbonit dhe monoksidit të karbonit).

Gjenerata e Ion Mohues
Sasia e madhe e joneve negative të krijuara ju lejon të keni ajër me të vërtetë të freskët.

Filtri për mbrojtje të alergjisë AG
Ag / Apatitë, Anti-Legionella antimicrob është një pëlhurë jo e lehtë për të hequr,  të cilat janë veçanërisht të rrezikshme për foshnjat. Ginkgo Biloba Leaf është metodë për heqjen në trup të virusit, gripit dhe baktereve.

Operacioni për Metodën Turbo

Pastron në mënyrën turbo në një kohë shumë të shkurtër, kur ndotja është për shkak të një sasi të tepërt të pluhurit ose erës.

Ka ruajtur pamjen e bukur
Teknologjia e lartë dhe funksionale I Therapy Air® iOn është pasqyruar në dizajnin të përkryer dhe modern. Formën e saj e sheshtë dhe me stil dhe kuadro të kontrollit e formuar me një përzierje të materialeve të mrekullueshme të teknologjike dhe të ngjyrave të këndshme për të bërë Therapy Air® iOn një ikonë të modës, që është shumë I përshtatshëm si në shtëpi klasike apo mjedis modern.

Therapy Air® iOn është shumë elegant dhe në përputhje me tendencat e fundit në dizajn të brendshëm. Bukurinë e saj të thjeshtë përgënjeshtron fakti i efikasitetit të tij në pastrimin e ajrit që thithni.

Ju mund të gëzojnë një pajisje të veçantë, të bukur me përformancë të shkëlqyer dhe i paarritshëm për dashamirët. 

Kjo është një pajisje profesionale për përdorim në shtëpi me një pamje që ju mund të kërkoni. Merrni frymë thellë dhe të kërkoni në atë. Me të vërtetë është e vërtetë - ajo është e juaja Therapy Air® iOn.

Teknologji e Lartë – Dizajn Modern 
Me karakteristikat më të mira - Therapy Air® iOn

Vendosëtnë Mur Dizajn I Hollë
(Opsionet)

Dizajni I Hollë e bën të jetë I përshtatshëm në mur por edhe si dekor

Pastrim me Ritëm
Format e Operacionit
Kjo mënyrë është projektuar për qarkullimin e ajrit në mënyrë optimale dhe heqjen e shpejtë të ndotësve.

Operacioni i heshtur në mbrëmje
(Forma e kohës se fjetjes)
Njësia automatikisht punon në heshtje për të krijuar një atmosferë të këndshme gjatë natës.

Një dizajnim i sigurte për konsumatorët
Të gjitha operacionet do të ndalen automatikisht nëse përpara hapet Kapaku. Grumbullimi i ajrit është projektuar për të siguruar sigurinë tuaj dhe për të parandaluar aksidentet.

Ngjyra të Këndshme.
Ju mund të zgjidhni një nga ngjyrat e këndshme për ndriçimi.

Forma për Fëmijë
Zvogëlon shpejtësinë e qarkullit të ajrit për të parandaluar fëmijët nga të ftohtë.

Kontrolli i Pajisjes
Telekomandë është paraqitur për komoditetin tënd.

Për më shumë informata vizitoni faqen tonë 
http://www.therapyairion.com/


Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna