Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepter Kujdesi Shtëpiak

 
DIZAJNI I SHTËPISË

Dizajni i Shtëpisë nga Philip Zepteri, me luks dhe elegance prezanton koleksionin e Zepterit me shije dhe detaje të dalluara.

Koleksioni elitë i tekstilit për shtëpi

Në  koleksionin e Dizajnuar nga  Shtëpia e Philip Zepterit, tekstili përbëhet nga struktura elegante të Rrobave të banjos dhe peshqiri  me dizajne Turke si dhe, çarçafët dhe mbulesat e shtratit. E krijuar  nga më e mira materiale, me shije dhe pasion e rafinuar për jetën, këto janë rezultatet e krijimtarisë nga Zepteri.

Që kur stili është bërë arti i jetës, Dizajni I shtëpisë nga Philip Zepter ipërfaqson koleksionin e Zepterit Ndërkombëtar si përgjigje në të fortë për trendin aktual të popullarizuara për furnizimin shtëpiak.

Nostalgjik për shtëpitë luksoze aristokrate të tilla si në të njëzetat dhe i hipnotizuar nga stili "liria", ne kemi zgjedhur ngrohtësi  dhe tone elegante për ju. Në vend të prodhimit industrial (serial ose në masë), që ja merr shpirtin nga prodhimi, kemi zgjedhur një atmosfere të pazëvendësueshëm dhe me një saktësi të punëtorive ne zanati. Një premtim i madh për dizajnim dhe e paguar  për çdo detaj janë cilësitë e dhëna nga Shtëpia Dizajnuese direkt nga Italia, qendra e artit.

Dizajnerët e Koleksioneve vendosën të përdorin kryesisht materiale natyral, të garantuara në cilës. Rrezet laserike me cilësi të lartë bëjnë të mundur qëndisjen e materialeve të ndryshme. Ata bëjnë prerjen në  shtresat e sipërme të materialit në një thellësi prej vetëm një milimetër, e cila tregon faqet të cilat rezultojnë në modele të reja dhe dekorative.

Përdorimi i këtyre metodave në çëndisje në veçanti mendojmë për një gjë: Zepter është në gjendje të krijojë një  frymë të re në koleksione artistike të krijuara me shije  dhe duke bërë eksperimente me materiale të reja,duke aplikuar  shtojca, të kthyera dhe  duke krijuar rezultate të papritura dhe unike. 

 

Paraqitja e Certyifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna