Faqja e Parë Kontaktet
Profili i Kompanise Produktet Zyret Zepter Kontaktet Eventet Puna
English
Produktet  Zepter Medicional

 

hand


MASAZHER DORE


NJË MASAZHER PROFESIONAL NË DUART TUAJA

 

Duke ju falënderuar 5 sipërfaqeve të ndryshme të masazherit, masazheri i dorës Zepter stimulon ndjenjat e shëndetit dhe bën më të rehatshëm komoditetin në shtëpinë tuaj.

Ky masazher dore është zhvilluar dhe dizajnuar për:

 

  • Zvoglimine lodhjes, dhimbjeve të barkut ,dhimbjeve të muskujve
  • Rritje të energjisë ne trupin tuaj dhe tensionin e muskujve
  • Eliminon tensionin dhe stresin nga trupi juaj

 

 
 
Paraqitja e Certifikatave
Profili i Kompanisë Produktet Rrjeti i Shitjeve Zepter Kontaktet Eventet Puna